Colectia revistei Tehnium anul 2006

Aici puteti gasi si descarca numere din revista si almanahurile TEHNIUM (clic dreapta si SAVE AS). In cazul in care doriti sa le consultati online, va anunt ca paginile se vor deschide intr-un nou tab sau fereastra, functie de browserul utilizat.

REVISTE

In cazul in care posedati numere lipsa din colectia de mai jos sau orice numere “supliment”, va rugam sa trimiteti o copie PDF scanata la cristian.at.jointelecom.ro pentru a le pune la dispozitia celor ce au nevoie. Va multumesc.

Toate fisierele au fost reprelucrate in ianuarie 2010 pentru:

– a scadea dimensiunea acestora (unele numere ajusesera si la 80MB);

– a permite cautarea in mod text (a fost aplicat OCR pe toate paginile).

Sper astfel sa gasiti mai repede unele articole si montaje.

De asemenea, colectia Tehnium International a fost publicata separat de colectia Tehnium, pentru a nu mai exista interferente si confuzii.

Viteza de descarcare de pe blog a oricarui fisier a fost limitata la cca 3Mbps, avand in vedere cererea foarte mare. Va rog sa aveti rabdare cu descarile, intr-un final veti reusi sa descarcati tot ce va intereseaza.

In aceasta colectie apar in permanenta modificari. Acestea pot consta in eliminarea de erori (datorate numarului foarte mare de fisiere, oboselii, etc), adaugiri de numere, modificari ale fisierelor existente cu altele de calitate mai buna (eventual color), etc. Din acest motiv pe aceasta pagina va aparea si data cand a fost efectuata ultima aducere la zi.

Data ultimei aduceri la zi a paginii: 04.09.2011

Daca doriti sa contribuiti la efortul depus pentru colectia Tehnium, ca si pentru alte lucrari care vor mai aparea, puteti dona:


ARHIVA ELECTRONICA A REVISTELOR TEHNIUM SI TEHNIUM INTERNATIONAL:

2006 :

01 – 2006
02 – 2006
03 – 2006
04 – 2006

6 Comments

 • Marius Silviu says:

  Multumesc pe aceasta cale Dl-ui Cristian Copcea pentru colectia Tehnium , downlad fara restrictii si share . Multumesc inca o data , Multumesc .

 • C.B. says:

  Multumesc pentru colectia postata online. Va apreciez munca si va doresc succes in continuare!
  C.B.

 • Cristea Adrian says:

  Salut,
  exista cineva interesat de colectia Tehnium in formatul tiparit? Em fost si eu un fan al acestei reviste dar am constatat ca nu-mi mai sunt de folos, si ma gandesc ca poate exista o biblioteca ceva la care se poate dona.
  Multumesc,
  Adrian

  • admin says:

   Salut.
   Din nefericire traim intr-o era…diferita de cea pe care am apucat-o in copilarie, ca sa ma exprim plastic.
   Am vrut sa donez carti de inginerie, matematica, beletristica etc. Nimeni nu a fost interesat.
   Apoi am zis sa le vand pe nimic, daca gratis nu tenteaza. Am sunat la un anticariat. Au venit doi tineri si au luat carti dupa filme si Sandra Brown. Cica astea se mai cumpara.
   Trist. O sa ajungem sa avem dialoguri de genul “Ai vazut noul episod din Game of Thrones?”. “Da, aseara”. “Ce ne potrivim! Hai sa ne f****!”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Prove you are human: *