Colectia revistei Tehnium anul 1981

Aici puteti gasi si descarca numere din revista si almanahurile TEHNIUM (clic dreapta si SAVE AS). In cazul in care doriti sa le consultati online, va anunt ca paginile se vor deschide intr-un nou tab sau fereastra, functie de browserul utilizat.

REVISTE

In cazul in care posedati numere lipsa din colectia de mai jos sau orice numere “supliment”, va rugam sa trimiteti o copie PDF scanata la cristian.at.jointelecom.ro pentru a le pune la dispozitia celor ce au nevoie. Va multumesc.

Toate fisierele au fost reprelucrate in ianuarie 2010 pentru:

– a scadea dimensiunea acestora (unele numere ajusesera si la 80MB);

– a permite cautarea in mod text (a fost aplicat OCR pe toate paginile).

Sper astfel sa gasiti mai repede unele articole si montaje.

De asemenea, colectia Tehnium International a fost publicata separat de colectia Tehnium, pentru a nu mai exista interferente si confuzii.

Viteza de descarcare de pe blog a oricarui fisier a fost limitata la cca 3Mbps, avand in vedere cererea foarte mare. Va rog sa aveti rabdare cu descarile, intr-un final veti reusi sa descarcati tot ce va intereseaza.

In aceasta colectie apar in permanenta modificari. Acestea pot consta in eliminarea de erori (datorate numarului foarte mare de fisiere, oboselii, etc), adaugiri de numere, modificari ale fisierelor existente cu altele de calitate mai buna (eventual color), etc. Din acest motiv pe aceasta pagina va aparea si data cand a fost efectuata ultima aducere la zi.

Data ultimei aduceri la zi a paginii: 04.09.2011

Daca doriti sa contribuiti la efortul depus pentru colectia Tehnium, ca si pentru alte lucrari care vor mai aparea, puteti dona:


ARHIVA ELECTRONICA A REVISTELOR TEHNIUM SI TEHNIUM INTERNATIONAL:

1981 :

01 – 1981
02 – 1981
03 – 1981
04 – 1981
05 – 1981
06 – 1981
07 – 1981
08 – 1981
09 – 1981
10 – 1981
11 – 1981
12 – 1981

4 Comments

  • eugen Chirila says:

    FELICITARI ! pentru realizarea acestei pagini. Nu am cuvinte ca sa va pot multumi pentru aceasta colectie de AUR. Inca o data FELICITARI.
    Cu sima si consideratie, E. Chirila.

  • Markus says:

    Un efort admirabil, ptr care meritati toata lauda si stima, odata ca multumirile mele. Revista Tehnium ramane inca o comoara pe care nu merita sa o pierdem, macar noi cei din vechea garda de constructori amatori, din vremurile in care ne foloseam neuronii si la altceva decat la frecat cu degetele ecranul tactil al tabletelor si telefoanelor mobile.
    Cu deosebita stima.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Prove you are human: *