Aug 272011
 

This is a collection of documents concerning old Zilog Z80-based computers, not available in English.

  9 Responses to “Calculatoare vechi cu Z80”

 1. unde sunt link-urile la material ?

 2. unde este programul Opus , un fel de assembler ptr z80?
  multumesc

 3. Vreau sa repun in functiune o cobra facuta de mine in 1988. Nu stiu daca mai sunt bune epromurile si nu am nici o posibilitate de a le citi/scrie. Ma puteti ajuta in vreun fel sau cunoasteti pe cineva care poate?. Multumesc.

  • Salut,

   nu aici era locul de postat mesaje de CoBra. Cei care citesc despre ceasuri s-ar putea speria 🙂
   Dar, ca sa raspund:
   Mai am vreo 6 CoBre functionale prin casa. Nu am avut probleme cu Eprom-urile. Daca nu mai functioneaza CoBra ta, cel mai probabil problema este din alta parte, nu de la Eprom-uri, ci de la cablajele CoBra de proasta calitate de pe vremuri, care, in timp, au suferit defecte. De citit/scris nu te pot ajuta, nu mai am programator paralel (desi, poate ar fi cazul sa imi fac unul nou si mai modern). Din cate stiu, se gasesc pe ebay la preturi destul de decente programatoare paralele.

 4. Imi cer scuze pentru ca am postat gresit si va multumesc pentru raspuns. Cred ca sunteti persoana de care am nevoie si daca nu deranjez prea mult poate vorbim pe mail despre problema mea. Va doresc o zi frumoasa.

 5. Salut,
  Unde e colecția?

 6. Excelente post. Sunt sin CEI batrani si ma impresionar Sami aduc aminte din trecut.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Prove you are human: *

Switch to mobile version
Advertisment ad adsense adlogger